Izvještaj četvrtoga kola

Četvrto kolo

Izvještaj s utakmica

Četvrto kolo Studentske malonogometne lige 2018./2019.

U subotu, 12. siječnja 2019., odigrane su utakmice četvrtoga kola druge sezone Studentske malonogometne lige.

Tridesetaja vs PMF

U prvoj utakmici nakon blagdana, koji su poznati po velikom unosu hrane i pića, ekipa PMF bolje se snašla. U ranoj su fazi utakmice došli u vodstvo koje su iskusno držali, ponajviše zahvaljujući svome vrataru Čurmanu, i na samom kraju prednost povećali do za njih ugodnih 5-1. Sabolić, Marče, Bokšić, Kolić i, igrač utakmice, Glasnović, upisali su se u listu strijelaca. Za 30aju, koja je, moramo naglasiti, u ovaj utakmici nastupila oslabljena, bez nekoliko stožernih igrača, počasni pogodak zabio je Županić.
Čestitamo ekipi PMF na pobjedi i njihovom igraču, Vedranu Glasnoviću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

PMF

Vedran Glasnović

1:5

studentska malonogometna liga

Neven i cvjetno društvo vs Badelovi manekeni

U čvrstoj i pravoj muškoj utakmici bolje su se snašli momci s Cvjetnog. Obje su ekipe nastupile desetkovane: Manekeni su imali jednu, a Cvjetno društvo ni jednu zamjenu. U takvom odnosu snaga, u kojem su fizička priprema i kondicija igrale glavnu ulogu, Neven i cvjetno društvo uspjeli su izaći kao pobjednici zahvaljujući strijelcima, Zonjiću s dvama pogocima i Puljiću s jednim. Manekeni, s Mujkićem kao jedinim strijelcem, koji su odigrali jako dobru utakmicu,ipak su opet ostali praznih ruku.
Čestitamo ekipi Neven i cvjetno društvo na pobjedi i njihovom igraču, Marku Puljiću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Neven i cvjetno društvo

Marko Puljić

3:1

studentska malonogometna liga

Zeleni Jeleni vs Futsal FER

Utakmica dviju podjednakih ekipa u kojoj je na kraju presudio jedan trenutak inspiracije, onaj strijelca jedinog pogotka, i ujedno igrača utakmice, Nikovića. Taktičko nadmudrivanje i šahovska partija možda su nam uskratile puno pogodaka i atrakciju, ali smo zato uživali u odgovornoj i prije svega timskoj igri. Jeleni su na iskustvo iščupali bodove koji ih učvršćuju na vrhu ljestvice, dok ekipa FER-a i dalje muku muči sa realizacijom i igrom u fazi završnice napada.
Čestitamo ekipi Zeleni Jeleni na pobjedi i njihovom igraču, Antoniju Nikoviću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

zeleni jeleni

antonio niković

1:0

studentska malonogometna liga

ZKHS vs Brzi i žestoki

Još jedna u nizu pobjeda ekipe ZKHS-a. Branitelji naslova još su jednom demonstrirali svu svoju snagu i raskoš i ostavili bez ikakve šanse inače dobru i kvalitetnu ekipu Brzi i žestoki. ZKHS je u ranoj fazi utakmice prelomio utakmicu i odveo je u mirne vode te tako ostao jedina neporažena ekipa Lige. Pušić i Matuško jednim pogotkom i igrač utakmice, Paško Čuljak, s hat trickom, pokazali su da dečki iz Hercegovine misle ozbiljno kad je obrana naslova u pitanju. Brzi i žestoki pružili su dobar otpor i potvrdili da se s pravom nadaju gornjem domu tablice.
Čestitamo ekipi ZKHS na pobjedi i njihovom igraču, Pašku Čuljku, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

ZKHS

paško čuljak

5:0

studentska malonogometna liga

Abiražiži vs CB Ana

U ljepotici kola, u kojoj smo svjedočili svim čarima nogometne igre, vidjeli smo čak devet pogodaka! Nakon vodstva ekipe CB Ana, Abiražiži okreće rezultat u svoju korist, ali dečki iz ekipe CB Ana do kraja poluvremena oduzimaju im tu prednost. U nastavku utakmice, ekipa CB Ana prelomila je rezultat, iako su dečki iz Abiražižija prijetili iz svih oružja. Teklić jednim, Šutalo dvama i igrač utakmice, Ante Marić, trima pogocima donijeli su svojoj ekipi nova tri boda koja im osiguravaju mjesto u gornjem domu tablice. Abiražiži ima još puno posla da uhvati potrebnu formu.
Čestitamo ekipi CB Ana na pobjedi i njihovom igraču, Anti Mariću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

cb ana

ante marić

3:6

studentska malonogometna liga

Zagrebački prometni zavod vs eStudent

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.