Izvještaj drugoga kola SML

Drugo kolo

Izvještaj s utakmica

Drugo kolo Studentske malonogometne lige 2018./2019.

U subotu, 8. prosinca, i ponedjeljak, 10. prosinca 2018., odigrane su utakmice drugoga kola druge sezone Studentske malonogometne lige.

PMF vs Futsal FER

Drugo kolo SML otvorile su ekipe Futsal FER i PMF. U dvoboju punom strasti i napetosti, vidjeli smo pregršt lijepih akcija i pogodaka. Pogocima Ivankovića i Divića za „Ferovce“ te Bokšića i Marčea za „Pmfovce“ na početku, vladala je velika rezultatska neizvjesnost. Ipak, u kasnijem razdoblju utakmice, Požega, Jurić-Grgić i Marče svojim drugim pogotkom, riješili su pitanje pobjednika. Tako je ekipa PMF stigla do prvih bodova, dok će „Ferovci“ za to morati još malo pričekati.
Čestitamo ekipi PMF na pobjedi, te Petru Marčeu, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

PMF

Petar Marče

5:2

studentska malonogometna liga

Stare Kosti vs CB Ana

U dosad najefikasnijem susretu SML ekipa, CB Ana se nakon prošlotjednog gubitka bodova u posljednjoj sekundi jako naoštrila, a ceh je platila ekipa Stare Kosti. Crnoja dva puta, Teklić dva puta, Šutalo dva puta, Ante Marić i Barišić po jednom te igrač utakmice, Mario Marić, dvama pogocima, potopili su Stare Kosti. Čast su im pokušali spasiti Vedran i Marko Jazvić. Bila je to takva utakmica gdje jedne sve ide, a drugi ne mogu ni pogoditi more iz čamca. Unatoč tome, nema straha: već u subotu, tko zna kako će kocke pasti !
Čestitamo ekipi CB Ana na pobjedi, te Mariu Mariću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

CB Ana

Mario Marić

2:10

studentska malonogometna liga

Zeleni Jeleni vs Neven i cvjetno društvo

Svoj prvi nastup na SML Neven i cvjetno društvo neće pamtiti po dobrome. Naime, naletjeli su na raspoložene Jelene koji su se raspištoljili te golovima Lipovca, Miškića, L. Abaza, Boljanovića, Bajramovića dvaput te Rebića, ujedno i igrača utakmice, zaželjeli ne baš ugodnu dobrodošlicu Nevenu i ekipi. Šerić dva puta i kapetan Puljić svojim su pogocima spasili čast cvjetne ekipe. Nakon drugoga kola, Jeleni galopiraju prema vrhu, dok će Neven i društvo morati pričekati do subote za prve bodove. Možda.
Čestitamo ekipi Zeleni Jeleni na pobjedi, te Lovri Anti Rebiću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Zeleni jeleni

Lovro ante rebić

7:3

studentska malonogometna liga

Tridesetaja vs Brzi i žestoki

Tvrda, pravo muška utakmica između dviju kvalitetnih ekipa. Kao što rezultat pokazuje, dečki su izašli na teren motivirani i koncentrirani, a rezultat je bio u egalu zahvaljujući pogocima Bebića i Damičevića za Tridesetaju te Josipovića i Gavrana za Brze i žestoke. No onda na scenu stupa virtuoz s juga, Mate Nenadić, koji pogotkom u stilu C. Ronalda rješava utakmicu u korist svoje ekipe. Veliko slavlje ekipe Tridesetaje koja ostaje na vrhu s maksimalnih šest bodova, dok Brzi i žestoki nakon poraza ostaju na do sada osvojena tri boda i žalom za barem jednim propuštenim u ovoj utakmici.
Čestitamo ekipi Tridesetaja na pobjedi, te Mati Nenadiću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Tridesetaja

mate nenadić

3:2

studentska malonogometna liga

Abiražiži vs ZKHS

Branitelji naslova još jednom pokazuju da misle ozbiljno. Utakmicu su prelomili u ranoj fazi i poslije je bilo samo pitanje koliko će ih metnit . Glaviškić, Čuljak, Buntić i Čulina te Matuško i Čamber dvama pogotcima, torpedirali su Abiražiži koji očito nije bio psihički spreman za ovakvu utakmicu. ZKHS preuzima prvo mjesto i ne misle ga tek tako ispustiti, dok Abiražiži čeka neke pogodnije ekipe .
Čestitamo ekipi ZKHS na pobjedi, te Mariu Čamberu, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

ZKHS

mario čamber

1:9

studentska malonogometna liga

Zagrebački prometni zavod vs Badelovi manekeni

Poslastica u zadnjoj utakmici kola. Utakmica taktičkog nadmudrivanja u kojoj je ekipa Zagrebački prometni zavod imala još jednom raspoloženog vratara, Daria Čuka, koji im je i drugo kolo za redom donio tri boda. Drežnjak je doveo ekipu Zagrebački prometni zavod u vodstvo, koje su Manekeni poništili pogotkom Antonia Nikolića. U vabank završnici, nakon mnoštva propuštenih šansi ekipe Manekena, Ilija Krčalić riješio je pitanje pobjednika lijepim pogotkom u stilu Ivana Perišića. Manekeni će morati zapeti puno jače da dođu do bodova, dok ekipa Zagrebački prometni zavod i dalje ostaje u borbi za vrh.
Čestitamo ekipi Zagrebački prometni zavod na pobjedi, te Dariu Čuku, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

z. prometni zavod

dario čuk

2:1

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.