Izvještaj prvoga kola SML

PRvo kolo

Izvještaj s utakmica

PRvo kolo Studentske malonogometne lige 2018./2019.

U subotu, 1. prosinca, odigrane su utakmice prvoga kola druge sezone Studentske malonogometne lige.

Zeleni Jeleni vs CB Ana

U prvoj utakmici nove sezone SML sastale su se dvije, prije svega čvrste i organizirane ekipe. Gledali smo nadasve taktički zanimljivu utakmicu u kojoj su akteri oba tima pokazali da su došli na ovo natjecanje s uigranim i dobro posloženim ekipama. CB Ana je golom Ante Marića i dvama golovima Marija Marića tri puta imala vodstvo, koje su Jeleni velikom upornošću i borbom sva tri puta sustizali pogotcima Ćorića, Lipovca i, u posljednjoj sekundi, igrača utakmice, Luke Abaza.
Čestitamo objema ekipama na odličnoj utakmici, i Luki Abazu, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Neriješeno

Luka Abaz

3:3

studentska malonogometna liga

PMF vs Stare Kosti

U drugoj utakmici večeri, imali smo prilike uživati u jako dobroj predstavi dviju potentnih ekipa gdje je bodove, ipak, uzela starija i iskusnija ekipa Stare Kosti. Ekipa PMF- a igrala je dobru utakmicu i pogotcima Jerkovića, Grgića i Požege bila u “igri” do samoga kraja. Ipak, pred sam su kraj posustali. Ekipa Starih Kostiju, pogotcima Santora, Ilaka dva puta te igrača utakmice, Vedrana Jazvića, koji je dvama euro pogotcima riješio susret na zadovoljstvo svoje ekipe.
Čestitamo ekipi Stare Kosti na pobjedi, i njihovom igraču, Vedranu Jazviću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Stare Kosti

vedran jazvić

3:5

studentska malonogometna liga

Brzi i žestoki vs Abiražiži

U najefikasnijoj utakmici večeri, snage su odmjerile dvije atomske ekipe koje i igraju atomski nogomet. Rezultat se kretao u svim smjerovima: /tamo, vamo, gore, dole/, a u takvom vabank nogometu istaknuli su se Josipović, Gakić i Jelić, s po jednim pogotkom, te Vid Bešker koji je pospremio hat-trick. Ekipi Abiražiži Luka Turčić je ponio titulu igrača utakmice te zasjeo na vrh ljestvice strijelaca s pet postignutih pogodaka, ali ipak nedovoljno za pozitivan rezultat. Čini se da će za bolji rezultat ekipe drugi put morati dovesti i ponekog suigrača .
Čestitamo ekipi Brzi i žestoki na pobjedi, i njihovom igraču, Luki Turčiću, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Brzi i žestoki

luka turčić

6:5

studentska malonogometna liga

Futsal FER vs Zagrebački prometni zavod

Futsal Fer još je jedna mlada ekipa koja je došla na SML skupljati iskustvo. Već u prvoj utakmici platili su danak svom neiskustvu i zabilježili tijesan poraz. Ekipa Zagrebačkog prometnog zavoda povela je pogotcima Mataje i Pajka, ali od tog su trenutka bili pod konstantnim pritiskom ferovaca koji su uspjeli smanjiti rezultat pogotkom Planjara. Više od toga nije išlo, zahvaljujući prije svega vrataru ekipe Zagrebačkog prometnog zavoda koji je i ponio titulu igrača utakmice. Sve u svemu, voditelj ekipe Futsal FER, Miroslav Filipović, može bit zadovoljan svojim pulenima, dok je ekipa Zagrebačkog prometnog zavoda pokazala da će bit tvrd orah svim ekipama.
Čestitamo ekipi Zagrebački prometni zavod na pobjedi, i njihovom igraču, Dariju Čuku, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Zag. prometni zavod

dario čuk

1:2

studentska malonogometna liga

eSTUDENT vs Tridesetaja

U utakmici podjednakih takmaca, gdje smo vidjeli veliki trud i zalaganje s obje strane, ekipa Tridesetaja ipak je za dlaku uzela puni plijen, ponajprije zahvaljujući strijelcima Rotimu i Damičeviću, koji je s dva pogotka zaslužio titulu igrača utakmice. No, za ozbiljnije će im stvari svakako trebati još pokoji igrač. Što se tiče ekipe eSTUDENT, u kojoj su se istaknuli strijelci Ladović i Ratković, svakako treba istaknuti momčadski duh i pozitivu cijele ekipe. Zbog nedostatka kondicijske pripremljenosti, dojma sam da će teško držati tempo SML, no, nikad se ne zna, možda u međuvremenu angažiraju stručnjaka da ih digne na višu razinu .
Čestitamo ekipi Tridesetaja na pobjedi, i njihovom igraču, Antoniju Damičeviću, proglašenom za igrača utakmice.

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Tridesetaja

Antonio damičević

2:3

studentska malonogometna liga

Badelovi manekeni vs ZKHS

U posljednjoj utakmici večeri, na teren su izašli branitelji naslova s prve sezone SML, koji su snage odmjerili s Manekenima. Od samoga početka, ekipa ZKHS jasno je pokazala da je cilj i ove godine zasigurno otići do samoga kraja te je već nakon desetak minuta igre imala vodstvo od 3-0, koje je do kraja utakmice rutinirano sačuvala. Uz sigurnog vratara Livančića – to nije ni bilo teško . Sva četiri pogotka postigli su različiti igrači: Culjak, Čamber, Matuško i Petric, što pokazuje da opasnost prijeti sa svih strana. Badelovi manekeni su jedna jako dobra ekipa koja će zasigurno rasti iz kola u kolo, i koja neće biti slučajni prolaznik ovogodišnje SML. Pogotcima Čička i Lotara, pokušali su zakomplicirati stvari, ali ovoga puta nije im išlo. Igrač utakmice je Frano Petric iz ekipe ZKHS koji je, uz pogodak, pridodao i asistenciju te je svojom mirnoćom na terenu ulijevao sigurnost cijeloj ekipi .
Čestitamo ekipi ZKHS i njihovom igraču, Frani Petricu, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

ZKHS

Frano Petric

2:4

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.