Izvještaj trećega kola

Treće kolo

Izvještaj s utakmica

Treće kolo Studentske malonogometne lige 2018./2019.

U subotu, 15. prosinca,  i četvrtak, 20. prosinca, odigrane su utakmice trećega kola druge sezone Studentske malonogometne lige.

Neven i cvjetno društvo vs Zagrebački prometni zavod

U prvoj utakmici trećega kola sastali su se neporažena ekipa, ZPZ, i ekipa bez bodova, Neven i cvjetno društvo. Iako su svi očekivali jednosmjernu utakmicu, Neven i ekipa su pokazali da nema lagane utakmice ni za koga, bez obzira na stanje na ljestvici. Cvjetno društvo je jako dobro ušlo u utakmicu i od samoga su početka nametnuli svoj ritam te su, pogocima Šegote, Puljića i Marčinka, odveli utakmicu u mirne vode. Za potvrdu pobjede poentirao je još i Zonjić, a počasni je pogodak za ZPZ postigao Pajk. Igrač utakmice, Šime Šegota, na kraju je poručio da njegova ekipa raste iz kola u kolo i da možemo očekivati velike stvari od njih.
Čestitamo ekipi Neven i cvjetno društvo na pobjedi i njihovom igraču, Šimi Šegoti, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Neven i cvjetno društvo

Šime Šegota

4:1

studentska malonogometna liga

Brzi i žestoki vs Stare Kosti

Utakmica u kojoj su u ranoj fazi utakmice Brzi i žestoki pobjegli na tri gola prednosti. Stare Kosti, nakon što su se kvalitetno zagrijali, smanjili su razliku i stvorili nekolicinu dobrih šansi, ali ovaj put lopta nije htjela u gol pa su na kraju kažnjeni s još četiri komada u svojoj mreži. Mate Mizan i Ilija Gavran jednim pogotkom, Karlo Jelić dvama pogotcima te igrač utakmice, Vid Bešker, trima komadima, unatoč pokušaju spašavanju časti Vedrana Jazvića i Ante Ilaka, torpedirali su Stare Kosti.
Čestitamo ekipi Brzi i žestoki na pobjedi i njihovom igraču, Vidu Beškeru, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Brzi i žestoki

Vid Bešker

7:2

studentska malonogometna liga

CB Ana vs PMF

U utakmici ekipa PMF – CB Ana vidjeli smo jednu pravu prvenstvenu utakmicu. Zahvaljujući taktičkom nadmudrivanju, uživali smo u lijepom i atraktivnom nogometu. Ekipa PMF povela je pogotkom Radmanića i, nakon velikog pritiska CB Ane, uspjela, iz kirurški precizne kontre, povećati vodstvo na 2-0 pogotkom Kolića. Nakon toga CB Ana baca sve karte u napad i uspijeva smanjiti preko Šutala. Ali, zahvaljujući isključivo vrataru PMF-a, Ivanu Čurmanu, koji je bio i igrač utakmice, dalje nije išlo. Bravurama na vratima izazivao je uzdahe na tribinama, a izluđivao napadače CB Ane koja je pokušala golmanom igračem doći do bodova. Jako kvalitetan obrambeni blok PMF-a je, ne samo izdržao sve nalete, nego su uspjeli preko Marčeta zabiti i još jedan pogodak.
Čestitamo ekipi PMF na pobjedi i njihovom igraču, Ivanu Čurmanu, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

PMF

ivan čurman

1:3

studentska malonogometna liga

ZKHS vs Zeleni Jeleni

U posljednjoj utakmici večeri svjedočili smo jako napetom, nabijenom i eksplozivnom susretu. Vodeći ZKHS naletio je na “rogate” jelene koji su poveli pogotkom Bajramovića i organiziranom igrom kontrolirali susret. U posljednjim sekundama prvoga dijela, vratar Jozić napravio je neshvatljivu pogrešku i poklonio dar za Bozić Ivanu Mrši, koji ga je objeručke prihvatio i poravnao rezultat. U drugom dijelu, dolaskom Paške Čuljka, koji je prvo poluvrijeme zakasnio, igra ZKHS dobila je novu dimenziju. Pogocima Buntića, Matuška i Petrica, ZKHS osigurava i treću uzastopnu pobjedu, a Jeleni su doživjeli svoj prvi poraz. Iako je u susretu bilo nekoliko incidentnih situacija, obje su ekipe pokazale želju, volju i odlučnost, osobine kakve krase samo pobjedničke ekipe .
Čestitamo ekipi ZKHS na pobjedi i njihovom igraču, Marku Matušku, proglašenom za igrača utakmice!

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

ZKHS

marko matuško

4:1

studentska malonogometna liga

Futsal FER vs estudent

U odgođenoj utakmici 3.  kola ekipa eSTUDENT i Futsal FER prisustvovali smo debaklu ekipe eSTUDENT koja je u nepotpunom sastavu naletjela na raspoložene Ferovce. Balić, Vuksan i Škarica jednim, Gorup dvama i igrač utakmice, Lukačević, trima pogocima, potopili su bezidejni eSTUDENT . Nakon tri kola, Ferovci su došli do prvih bodova, a pobjedu su posvetili svom voditelju Miri koji ovoga puta, iz osobnih razloga, nije mogao prisustvovati utakmici. Ferovci se dižu iz kola u kolo i sigurno će u nastavku lige biti još i bolji, dok Ladović , zajedno sa svojim momcima, ima još puno posla za napraviti. 😉

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

futsal fer

Luka Lukačević

8:0

studentska malonogometna liga

Badelovi manekeni vs Tridesetaja

Pobjednici:

Igrač utakmice:

Rezultat:

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.