Predstavljanje ekipa SML: ZKHS

ZKHS

Predstavljanje ekipa

Pucaju na sami vrh prvenstva!

Evo nam i još jedne udruge – Zavičajni klub hercegovačkih studenata. Osnovan je 1995. godine i od tada djeluje pri Sveučilištu u Zagrebu. Okuplja hercegovačke studente koji dolaze na studij u Zagreb ili su podrijetlom iz Hercegovine. Cilj ZKHS-a je okupljanje studenata iz Hercegovine, kao i svih onih koji se tako osjećaju, borba za studentska prava te promicanje tradicije i običaja hercegovačkoga kraja, u suradnji i razmjeni iskustava s drugim udrugama, prateći uz to i sva druga relevantna društvena, kulturna i gospodarska zbivanja u Hercegovini, u Zagrebu i šire.

O sebi kažu...

Malonogometna ekipa ZKHS okupila se u vidu sekcije zavičajnoga kluba želeći tako oformiti vrhunsku malonogometnu momčad. Pomno odabrana imena prebačena su u malonogometnu sekciju te se započelo s preciznim planom priprema pod užarenom dirigentskom palicom poznatog i širim krugovima od zagrebačkih dvorana. Hercegovački prototip kršnog momka ogleda se na nekolicini naših igrača. Višak kila nam nije stran pojam, ali zato taj višak balansiramo jednim manjkom: manjkom inteligencije. Stoga svima dajemo do znanja, ovo je iskaz našeg mentalnoga stanja: Konstantno zagrijani, odmjereni do savršenstva, pucamo na sami zlatni vrh prvenstva!

Popis i statistike igrača

Kako ih pratiti?

Ekipu od 14 prijavljenih igrača možete pratiti na našoj Facebook stranici i Instagram profilu, a detaljne statistike igrača i njihove makinacije s terena potražite uskoro na našim internetskim stranicama.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.