Izjave igrača utakmice petoga kola druge sezone Studentske malonogometne lige

𝗕𝗿𝘂𝗻𝗼 𝗔𝗯𝗮𝘇 (𝗭𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶 𝗝𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶)

Još jedan Jelen upisao se u post slavnih! Dvama golovima i jednom asistencijom pomogao je ekipi da pobijede eSTUDENT nevjerojatnih 8:0! Pogledajte što Bruno kaže o utakmici !

𝗟𝘂𝗸𝗮 𝗠𝗮𝘁𝗮𝗷𝗮 (𝗭𝗮𝗴𝗿𝗲𝗯𝗮𝗰̌𝗸𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗲𝘁𝗻𝗶 𝘇𝗮𝘃𝗼𝗱)

Dečki iz ZPZ-uvijek su kratki i jasni pa ću biti i ja (iako mi to loše ide)!

Pogledajte izjavu koju je dao Luka Mataja :)!

𝗠𝗮𝗿𝗶𝗼 𝗖̌𝗮𝗺𝗯𝗲𝗿 (𝗭𝗞𝗛𝗦)

Koliko je dobra bila ova pobjeda možda najbolje dokazuju zvukovi pjesme iz pozadine ! Kako bilo – ZKHS je bez poraza, a iz kola u kolo svojom kvalitetom iskaču novi pojedinci. Ovoga puta to je – Mario Čamber!

𝗔𝗻𝘁𝗼𝗻 𝗦̌𝗲𝗿𝗶𝗰́ (𝗡𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗶 𝗰𝘃𝗷𝗲𝘁𝗻𝗼 𝗱𝗿𝘂𝘀̌𝘁𝘃𝗼)

Dvije ekipe koje se, očito, bore za sedmo mjesto, ovoga su puta odlučili pravedno podijeliti bodove. Utakmica nije bila lagana, kaže Anton, i završilo je baš kako je trebalo – ali to je vjerojatno lakše reći Antonu Šeriću, nego kome iz ekipe Brzi i žestoki koji su zbog gola razlike ipak ostali na 8. mjestu.

𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗣𝗮𝗹𝗷𝗮𝗸 (𝗧𝗿𝗶𝗱𝗲𝘀𝗲𝘁𝗮𝗷𝗮)

Da nije bilo ovog vrsnog golmana, bio bi potop! Tako se priča u kuloarima :). Jedan od najbolje petorke, a izjavu koju je dao Ivan Paljak poslušajte prije nego sutra zaokružimo kolo :)!

𝗗𝗼𝗺𝗮𝗴𝗼𝗷 𝗣𝗹𝗮𝗻𝗷𝗮𝗿 (𝗙𝘂𝘁𝘀𝗮𝗹 𝗙𝗘𝗥)

Za zaokružiti peto kolo što je bolje nego izjava igrača koji je dao svoj veliki doprinos drugoj pobjedi svoje ekipe i tako učinio da se odmaknu s dna ljestvice! Poslušajte izjavu koju je dao Domagoj Planjar :)!

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.