Izjave igrača utakmice OSMOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

??????? ??????? (?????? ???)

Njihova najbolja utakmica do sada, kaže Domagoj Planjar. Ovom su pobjedom dečki s FER-a izjednačili broj izgubljenih i dobivenih utakmica, brojem bodova zaprijetili dečkima iz Zagrebačkog prometnog zavoda i tako se približili gornjoj polovici tablice lige. Jedva čekamo vidjeti što će učiniti u sljedećem kolu !

[youtube video=”https://youtu.be/KWOFB6Lu7p0″ autohide=”Default” controls=”Always”]

?????? ???????́ (???)

Ekipa PMF upisala je svoju petu pobjedu ove sezone. Dosad su ih pobijedile samo ekipe Zagrebački prometni zavod i Stare Kosti, obje niže pozicionirane na tablici lige. Sve to govori u prilog tome da od svake ekipe svašta dobroga možemo očekivati , iznenaditi se i, kako kaže Nikola Sabolić, vidjeti manekene i u ekipama koje se nisu Badelovi manekeni !

[youtube video=”https://www.youtube.com/watch?v=dXlPAGvKXNM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0oB2P-9SpIh4ti5yuNZWqdaAr5RZFza_391LcWLPZcIZUK56U8dvu5fPc” autohide=”Default” controls=”Always”]

???? ?????? (????????̌?? ???????? ?????)

Luka Mataja u pet je odigranih utakmica zabio četiri gola, od kojih tri u posljednjoj utakmici protiv Abiražižija, zbog čega je s razlogom proglašen igračem utakmice.

[youtube video=”https://youtu.be/kgZDHQ0Vh-s” autohide=”Default” controls=”Always”]

?????? ?????̌? ???: ???? ????? (???? ? ?̌??????)

Mate Mizan, s četirima postignutim golovima u utakmici protiv ekipe eSTUDENT, nakon koje su dečki Brzih i žestokih slavili s čak 11:1, proglašen je za MVP-a ove utakmice osmoga kola. Do sada je zabio šest golova i malo mu nedostaje da se približi samom vrhu ljestvice poretka svih igrača !

[youtube video=”https://youtu.be/WYz7tIandk8″ autohide=”Default” controls=”Always”]

?????? ?????̌? ???: ????? ??????́ (????? ? ??????? ????̌???)

Teška utakmica, kaže Marko Andrić, ali ipak su uspjeli svladati ekipu Stare Kosti s pet golova razlike. Ovom je pobjedom ekipa Neven i cvjetno društvo učvrstila poziciju četvrtog mjesta na tablici lige, a Marko je dokazao da dobar golman mnogo znači za utakmicu.

[youtube video=”https://youtu.be/RxFZTPaoHjM” autohide=”Default” controls=”Always”]

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.