Izjave igrača utakmice osmoga kola druge sezone Studentske malonogometne lige

Izjave igrača utakmice OSMOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

𝗗𝗼𝗺𝗮𝗴𝗼𝗷 𝗣𝗹𝗮𝗻𝗷𝗮𝗿 (𝗙𝘂𝘁𝘀𝗮𝗹 𝗙𝗘𝗥)

Njihova najbolja utakmica do sada, kaže Domagoj Planjar. Ovom su pobjedom dečki s FER-a izjednačili broj izgubljenih i dobivenih utakmica, brojem bodova zaprijetili dečkima iz Zagrebačkog prometnog zavoda i tako se približili gornjoj polovici tablice lige. Jedva čekamo vidjeti što će učiniti u sljedećem kolu !

𝗡𝗶𝗸𝗼𝗹𝗮 𝗦𝗮𝗯𝗼𝗹𝗶𝗰́ (𝗣𝗠𝗙)

Ekipa PMF upisala je svoju petu pobjedu ove sezone. Dosad su ih pobijedile samo ekipe Zagrebački prometni zavod i Stare Kosti, obje niže pozicionirane na tablici lige. Sve to govori u prilog tome da od svake ekipe svašta dobroga možemo očekivati , iznenaditi se i, kako kaže Nikola Sabolić, vidjeti manekene i u ekipama koje se nisu Badelovi manekeni !

𝗟𝘂𝗸𝗮 𝗠𝗮𝘁𝗮𝗷𝗮 (𝗭𝗮𝗴𝗿𝗲𝗯𝗮𝗰̌𝗸𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗲𝘁𝗻𝗶 𝘇𝗮𝘃𝗼𝗱)

Luka Mataja u pet je odigranih utakmica zabio četiri gola, od kojih tri u posljednjoj utakmici protiv Abiražižija, zbog čega je s razlogom proglašen igračem utakmice.

𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝗦𝗠𝗟: 𝗠𝗮𝘁𝗲 𝗠𝗶𝘇𝗮𝗻 (𝗕𝗿𝘇𝗶 𝗶 𝘇̌𝗲𝘀𝘁𝗼𝗸𝗶)

Mate Mizan, s četirima postignutim golovima u utakmici protiv ekipe eSTUDENT, nakon koje su dečki Brzih i žestokih slavili s čak 11:1, proglašen je za MVP-a ove utakmice osmoga kola. Do sada je zabio šest golova i malo mu nedostaje da se približi samom vrhu ljestvice poretka svih igrača !

𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝗦𝗠𝗟: 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗼 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗶𝗰́ (𝗡𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗶 𝗰𝘃𝗷𝗲𝘁𝗻𝗼 𝗱𝗿𝘂𝘀̌𝘁𝘃𝗼)

Teška utakmica, kaže Marko Andrić, ali ipak su uspjeli svladati ekipu Stare Kosti s pet golova razlike. Ovom je pobjedom ekipa Neven i cvjetno društvo učvrstila poziciju četvrtog mjesta na tablici lige, a Marko je dokazao da dobar golman mnogo znači za utakmicu.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.