Izjave igrača utakmice OSMOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

𝗗𝗼𝗺𝗮𝗴𝗼𝗷 𝗣𝗹𝗮𝗻𝗷𝗮𝗿 (𝗙𝘂𝘁𝘀𝗮𝗹 𝗙𝗘𝗥)

Njihova najbolja utakmica do sada, kaže Domagoj Planjar. Ovom su pobjedom dečki s FER-a izjednačili broj izgubljenih i dobivenih utakmica, brojem bodova zaprijetili dečkima iz Zagrebačkog prometnog zavoda i tako se približili gornjoj polovici tablice lige. Jedva čekamo vidjeti što će učiniti u sljedećem kolu !

[youtube video=”https://youtu.be/KWOFB6Lu7p0″ autohide=”Default” controls=”Always”]

𝗡𝗶𝗸𝗼𝗹𝗮 𝗦𝗮𝗯𝗼𝗹𝗶𝗰́ (𝗣𝗠𝗙)

Ekipa PMF upisala je svoju petu pobjedu ove sezone. Dosad su ih pobijedile samo ekipe Zagrebački prometni zavod i Stare Kosti, obje niže pozicionirane na tablici lige. Sve to govori u prilog tome da od svake ekipe svašta dobroga možemo očekivati , iznenaditi se i, kako kaže Nikola Sabolić, vidjeti manekene i u ekipama koje se nisu Badelovi manekeni !

[youtube video=”https://www.youtube.com/watch?v=dXlPAGvKXNM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0oB2P-9SpIh4ti5yuNZWqdaAr5RZFza_391LcWLPZcIZUK56U8dvu5fPc” autohide=”Default” controls=”Always”]

𝗟𝘂𝗸𝗮 𝗠𝗮𝘁𝗮𝗷𝗮 (𝗭𝗮𝗴𝗿𝗲𝗯𝗮𝗰̌𝗸𝗶 𝗽𝗿𝗼𝗺𝗲𝘁𝗻𝗶 𝘇𝗮𝘃𝗼𝗱)

Luka Mataja u pet je odigranih utakmica zabio četiri gola, od kojih tri u posljednjoj utakmici protiv Abiražižija, zbog čega je s razlogom proglašen igračem utakmice.

[youtube video=”https://youtu.be/kgZDHQ0Vh-s” autohide=”Default” controls=”Always”]

𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝗦𝗠𝗟: 𝗠𝗮𝘁𝗲 𝗠𝗶𝘇𝗮𝗻 (𝗕𝗿𝘇𝗶 𝗶 𝘇̌𝗲𝘀𝘁𝗼𝗸𝗶)

Mate Mizan, s četirima postignutim golovima u utakmici protiv ekipe eSTUDENT, nakon koje su dečki Brzih i žestokih slavili s čak 11:1, proglašen je za MVP-a ove utakmice osmoga kola. Do sada je zabio šest golova i malo mu nedostaje da se približi samom vrhu ljestvice poretka svih igrača !

[youtube video=”https://youtu.be/WYz7tIandk8″ autohide=”Default” controls=”Always”]

𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝗦𝗠𝗟: 𝗠𝗮𝗿𝗸𝗼 𝗔𝗻𝗱𝗿𝗶𝗰́ (𝗡𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗶 𝗰𝘃𝗷𝗲𝘁𝗻𝗼 𝗱𝗿𝘂𝘀̌𝘁𝘃𝗼)

Teška utakmica, kaže Marko Andrić, ali ipak su uspjeli svladati ekipu Stare Kosti s pet golova razlike. Ovom je pobjedom ekipa Neven i cvjetno društvo učvrstila poziciju četvrtog mjesta na tablici lige, a Marko je dokazao da dobar golman mnogo znači za utakmicu.

[youtube video=”https://youtu.be/RxFZTPaoHjM” autohide=”Default” controls=”Always”]

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.