• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb

Izjave igrača utakmice osmoga kola druge sezone Studentske malonogometne lige

Izjave igrača utakmice OSMOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

??????? ??????? (?????? ???)

Njihova najbolja utakmica do sada, kaže Domagoj Planjar. Ovom su pobjedom dečki s FER-a izjednačili broj izgubljenih i dobivenih utakmica, brojem bodova zaprijetili dečkima iz Zagrebačkog prometnog zavoda i tako se približili gornjoj polovici tablice lige. Jedva čekamo vidjeti što će učiniti u sljedećem kolu !

[youtube video=”https://youtu.be/KWOFB6Lu7p0″ autohide=”Default” controls=”Always”]

?????? ???????́ (???)

Ekipa PMF upisala je svoju petu pobjedu ove sezone. Dosad su ih pobijedile samo ekipe Zagrebački prometni zavod i Stare Kosti, obje niže pozicionirane na tablici lige. Sve to govori u prilog tome da od svake ekipe svašta dobroga možemo očekivati , iznenaditi se i, kako kaže Nikola Sabolić, vidjeti manekene i u ekipama koje se nisu Badelovi manekeni !

[youtube video=”https://www.youtube.com/watch?v=dXlPAGvKXNM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0oB2P-9SpIh4ti5yuNZWqdaAr5RZFza_391LcWLPZcIZUK56U8dvu5fPc” autohide=”Default” controls=”Always”]

???? ?????? (????????̌?? ???????? ?????)

Luka Mataja u pet je odigranih utakmica zabio četiri gola, od kojih tri u posljednjoj utakmici protiv Abiražižija, zbog čega je s razlogom proglašen igračem utakmice.

[youtube video=”https://youtu.be/kgZDHQ0Vh-s” autohide=”Default” controls=”Always”]

?????? ?????̌? ???: ???? ????? (???? ? ?̌??????)

Mate Mizan, s četirima postignutim golovima u utakmici protiv ekipe eSTUDENT, nakon koje su dečki Brzih i žestokih slavili s čak 11:1, proglašen je za MVP-a ove utakmice osmoga kola. Do sada je zabio šest golova i malo mu nedostaje da se približi samom vrhu ljestvice poretka svih igrača !

[youtube video=”https://youtu.be/WYz7tIandk8″ autohide=”Default” controls=”Always”]

?????? ?????̌? ???: ????? ??????́ (????? ? ??????? ????̌???)

Teška utakmica, kaže Marko Andrić, ali ipak su uspjeli svladati ekipu Stare Kosti s pet golova razlike. Ovom je pobjedom ekipa Neven i cvjetno društvo učvrstila poziciju četvrtog mjesta na tablici lige, a Marko je dokazao da dobar golman mnogo znači za utakmicu.

[youtube video=”https://youtu.be/RxFZTPaoHjM” autohide=”Default” controls=”Always”]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.