𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝘂𝘁𝗮𝗸𝗺𝗶𝗰𝗲 𝗷𝗲𝗱𝗮𝗻𝗮𝗲𝘀𝘁𝗼𝗴𝗮 𝗸𝗼𝗹𝗮 𝗱𝗿𝘂𝗴𝗲 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗲 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝘀𝗸𝗲 𝗺𝗮𝗹𝗼𝗻𝗼𝗴𝗼𝗺𝗲𝘁𝗻𝗲 𝗹𝗶𝗴𝗲

Izjave igrača utakmice JEDANAESTOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

𝗗𝗶𝗻𝗼 𝗭̌𝘂𝗽𝗮𝗻𝗶𝗰́ (𝗧𝗿𝗶𝗱𝗲𝘀𝗲𝘁𝗮𝗷𝗮)

U ovoj su se utakmici između CB Ane i Tridesetaje golovi poklanjali . Pa, iako je s Dinina dva, heroj Antonio Damičević skupio tri gola, posluštajte kako je do toga došlo i zašto je Dino Županić ipak igrač utakmice !

𝗠𝗮𝗿𝗸𝗼 𝗝𝗼𝘇𝗶𝗰́ (𝗭𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶 𝗝𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶)

Peta pobjeda Zelenih Jelena izjednačila ih je s ekipom Neven i cvjetno društvo na ljestvici Lige te ih samo jedan gol dijeli od petoga mjesta. Doduše, NiCD imaju još zaostalih utakmica za odigrati pa je tek za vidjeti kako će nakon njih izgledati poredak, ali jedno je sigurno: Zeleni Jeleni sigurno kasaju ka svome cilju :)!

𝗞𝗮𝗿𝗹𝗼 𝗝𝗲𝗹𝗶𝗰́ (𝗕𝗿𝘇𝗶 𝗶 𝘇̌𝗲𝘀𝘁𝗼𝗸𝗶)

Nastavljamo s izjavama igrača 11. kola. U utakmici protiv Zagrebačkog prometnog zavoda, ekipa Brzi i žestoki pobijedila je 5:2. Karlo Jelić, s postignutim dvama golovima, proglašen je za igrača utakmice. Karlo do sada ima pet postignutih golova u ligi, a za svoju ekipu igrao je u čak sedam kola. Dobra je to statistika za jednoga igrača !

𝗠𝗮𝗿𝗸𝗼 𝗜𝘃𝗮𝗻𝗸𝗼𝘃𝗶𝗰́ (𝗙𝘂𝘁𝘀𝗮𝗹 𝗙𝗘𝗥)

Utakmica između ekipa Futsal FER i Stare Kosti iznjedrila je čak dva žuta kartona, što možda najbolje govori o žestini igre. Marko Ivanković igrač je koji je postigao jedan gol i nijedan prekršaj. Za svoju je ekipu do sada zabio pet golova u sedam kola, a iz kola u kolo sve su bliže vrhu tablice lige.

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.