Izjave igrača utakmice JEDANAESTOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

???? ?̌??????́ (???????????)

U ovoj su se utakmici između CB Ane i Tridesetaje golovi poklanjali . Pa, iako je s Dinina dva, heroj Antonio Damičević skupio tri gola, posluštajte kako je do toga došlo i zašto je Dino Županić ipak igrač utakmice !

[youtube video=”https://youtu.be/OAH5kd0_bJg” autohide=”Default” controls=”Always”]

????? ?????́ (?????? ??????)

Peta pobjeda Zelenih Jelena izjednačila ih je s ekipom Neven i cvjetno društvo na ljestvici Lige te ih samo jedan gol dijeli od petoga mjesta. Doduše, NiCD imaju još zaostalih utakmica za odigrati pa je tek za vidjeti kako će nakon njih izgledati poredak, ali jedno je sigurno: Zeleni Jeleni sigurno kasaju ka svome cilju :)!

[youtube video=”https://youtu.be/s813CrS4w0o” autohide=”Default” controls=”Always”]

????? ?????́ (???? ? ?̌??????)

Nastavljamo s izjavama igrača 11. kola. U utakmici protiv Zagrebačkog prometnog zavoda, ekipa Brzi i žestoki pobijedila je 5:2. Karlo Jelić, s postignutim dvama golovima, proglašen je za igrača utakmice. Karlo do sada ima pet postignutih golova u ligi, a za svoju ekipu igrao je u čak sedam kola. Dobra je to statistika za jednoga igrača !

[youtube video=”https://youtu.be/UKjUakbXBLs” autohide=”Default” controls=”Always”]

????? ?????????́ (?????? ???)

Utakmica između ekipa Futsal FER i Stare Kosti iznjedrila je čak dva žuta kartona, što možda najbolje govori o žestini igre. Marko Ivanković igrač je koji je postigao jedan gol i nijedan prekršaj. Za svoju je ekipu do sada zabio pet golova u sedam kola, a iz kola u kolo sve su bliže vrhu tablice lige.

[youtube video=”https://youtu.be/Vm1saZYRHh0″ autohide=”Default” controls=”Always”]

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.