• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb

?????? ?????̌? ???????? ??????????? ???? ????? ?????? ?????????? ????????????? ????

Izjave igrača utakmice DVANAESTOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

???? ????̌??́ (????? ? ??????? ????̌???)

Ovom utakmicom ekipa Neven i cvjetno društvo prekinula je uvjerljiv pobjednički niz ekipe PMF, i ne samo to: ozbiljno im zaprijetila na tablici lige. Osim toga, NiCD nedostaje još nekoliko odigranih utakmica pa je samo pitanje vremena kada će preuzeti treće mjesto. Očito je da će odlučivati detalji, a ekipa PMF ne smije si dopustiti ni jedan propust želi li zadržati svoju poziciju.

[youtube video=”https://youtu.be/wfJpdp0mUBs” autohide=”Default” controls=”Always”]

????? ?????́ (???????????)

Utakmica u kojoj su golovi padali – ali samo na jednoj strani, na žalost ekipe Abiražiži. Tridesetaja je uvjerljivo pobijedila 9:1, od čega je Josip Jukić zabio čak četiri gola. Dosad je za svoju ekipu postigao sedam golova, a ovom pobjedom prestigao ekipu PMF i ustoličio Tridesetaju na drugo mjesto tablice lige.

[youtube video=”https://youtu.be/WTvvBspbf84″ autohide=”Default” controls=”Always”]

F???? ???????́ (?????? ??????)

Zamalo, ova je utakmica bila ZAMALO: zamalo je jedna ekipa pobijedila, zamalo su Zeleni Jeleni zaprijetili Zagrebačkom prometnom zavodu na tablici lige. Ovako, s igračem više, ZPZ ipak je izjednačio te je tek za vidjeti u sljedećem kolu tko će se izboriti za bolju poziciju.

[youtube video=”https://youtu.be/Obf5Ie0EiZI” autohide=”Default” controls=”Always”]

????? ?????? (????)

Frano Petric u današnjoj izjavi, nadasve skromno i ponizno: “Vidi se razlika u kvaliteti, opet ćemo osvojiti ovu ligu.” Hercegovcima poniznost ni ne pristaje, osobito kada od devet utakmica imaju devet pobjeda, dakle 27 bodova; 43 zabijena gola, a samo 13 primljenih. Ipak, valja istaknuti (!!!) da se na ljestvici poretka svih igrača lige – njihov igrač ne nalazi na prvom mjestu (auuuu), već upravo igrač ekipe Stare kosti (Ilak Anto) koju su pobijedili 7:1; na drugom je mjestu igrač ekipe Tridesetaja (Antonio Damičević), a tek na trećem mjestu ZKHS-ov igrač (Mario Čamber-čombe). Dakle, dečki… Dajte, popravite si tu statistku ????

[youtube video=”https://youtu.be/rKGbB2bpzH4″ autohide=”Default” controls=”Always”]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.