𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝘂𝘁𝗮𝗸𝗺𝗶𝗰𝗲 𝗱𝘃𝗮𝗻𝗮𝗲𝘀𝘁𝗼𝗴𝗮 𝗸𝗼𝗹𝗮 𝗱𝗿𝘂𝗴𝗲 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗲 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝘀𝗸𝗲 𝗺𝗮𝗹𝗼𝗻𝗼𝗴𝗼𝗺𝗲𝘁𝗻𝗲 𝗹𝗶𝗴𝗲

Izjave igrača utakmice DVANAESTOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

𝗥𝗼𝗸𝗼 𝗕𝗿𝗲𝗰̌𝗶𝗰́ (𝗡𝗲𝘃𝗲𝗻 𝗶 𝗰𝘃𝗷𝗲𝘁𝗻𝗼 𝗱𝗿𝘂𝘀̌𝘁𝘃𝗼)

Ovom utakmicom ekipa Neven i cvjetno društvo prekinula je uvjerljiv pobjednički niz ekipe PMF, i ne samo to: ozbiljno im zaprijetila na tablici lige. Osim toga, NiCD nedostaje još nekoliko odigranih utakmica pa je samo pitanje vremena kada će preuzeti treće mjesto. Očito je da će odlučivati detalji, a ekipa PMF ne smije si dopustiti ni jedan propust želi li zadržati svoju poziciju.

𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗝𝘂𝗸𝗶𝗰́ (𝗧𝗿𝗶𝗱𝗲𝘀𝗲𝘁𝗮𝗷𝗮)

Utakmica u kojoj su golovi padali – ali samo na jednoj strani, na žalost ekipe Abiražiži. Tridesetaja je uvjerljivo pobijedila 9:1, od čega je Josip Jukić zabio čak četiri gola. Dosad je za svoju ekipu postigao sedam golova, a ovom pobjedom prestigao ekipu PMF i ustoličio Tridesetaju na drugo mjesto tablice lige.

F𝗶𝗹𝗶𝗽 𝗝𝗮𝗸𝗲𝗹𝗶𝗰́ (𝗭𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶 𝗝𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶)

Zamalo, ova je utakmica bila ZAMALO: zamalo je jedna ekipa pobijedila, zamalo su Zeleni Jeleni zaprijetili Zagrebačkom prometnom zavodu na tablici lige. Ovako, s igračem više, ZPZ ipak je izjednačio te je tek za vidjeti u sljedećem kolu tko će se izboriti za bolju poziciju.

𝗙𝗿𝗮𝗻𝗼 𝗣𝗲𝘁𝗿𝗶𝗰 (𝗭𝗞𝗛𝗦)

Frano Petric u današnjoj izjavi, nadasve skromno i ponizno: “Vidi se razlika u kvaliteti, opet ćemo osvojiti ovu ligu.” Hercegovcima poniznost ni ne pristaje, osobito kada od devet utakmica imaju devet pobjeda, dakle 27 bodova; 43 zabijena gola, a samo 13 primljenih. Ipak, valja istaknuti (!!!) da se na ljestvici poretka svih igrača lige – njihov igrač ne nalazi na prvom mjestu (auuuu), već upravo igrač ekipe Stare kosti (Ilak Anto) koju su pobijedili 7:1; na drugom je mjestu igrač ekipe Tridesetaja (Antonio Damičević), a tek na trećem mjestu ZKHS-ov igrač (Mario Čamber-čombe). Dakle, dečki… Dajte, popravite si tu statistku 🤪🙈😂😂

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.