Izjave igraฤa utakmice DVANAESTOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

๐—ฅ๐—ผ๐—ธ๐—ผ ๐—•๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐฬŒ๐—ถ๐—ฐฬ (๐—ก๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ ๐—ฐ๐˜ƒ๐—ท๐—ฒ๐˜๐—ป๐—ผ ๐—ฑ๐—ฟ๐˜‚๐˜€ฬŒ๐˜๐˜ƒ๐—ผ)

Ovom utakmicom ekipa Neven i cvjetno druลกtvo prekinula je uvjerljiv pobjedniฤki niz ekipe PMF, i ne samo to: ozbiljno im zaprijetila na tablici lige. Osim toga, NiCD nedostaje joลก nekoliko odigranih utakmica pa je samo pitanje vremena kada ฤ‡e preuzeti treฤ‡e mjesto. Oฤito je da ฤ‡e odluฤivati detalji, a ekipa PMF ne smije si dopustiti ni jedan propust ลพeli li zadrลพati svoju poziciju.

๐—๐—ผ๐˜€๐—ถ๐—ฝ ๐—๐˜‚๐—ธ๐—ถ๐—ฐฬ (๐—ง๐—ฟ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐—ฒ๐˜๐—ฎ๐—ท๐—ฎ)

Utakmica u kojoj su golovi padali – ali samo na jednoj strani, na ลพalost ekipe Abiraลพiลพi. Tridesetaja je uvjerljivo pobijedila 9:1, od ฤega je Josip Jukiฤ‡ zabio ฤak ฤetiri gola. Dosad je za svoju ekipu postigao sedam golova, a ovom pobjedom prestigao ekipu PMF i ustoliฤio Tridesetaju na drugo mjesto tablice lige.

F๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ฝ ๐—๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ฐฬ (๐—ญ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ถ ๐—๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ถ)

Zamalo, ova je utakmica bila ZAMALO: zamalo je jedna ekipa pobijedila, zamalo su Zeleni Jeleni zaprijetili Zagrebaฤkom prometnom zavodu na tablici lige. Ovako, s igraฤem viลกe, ZPZ ipak je izjednaฤio te je tek za vidjeti u sljedeฤ‡em kolu tko ฤ‡e se izboriti za bolju poziciju.

๐—™๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ผ ๐—ฃ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ (๐—ญ๐—ž๐—›๐—ฆ)

Frano Petric u danaลกnjoj izjavi, nadasve skromno i ponizno: “Vidi se razlika u kvaliteti, opet ฤ‡emo osvojiti ovu ligu.” Hercegovcima poniznost ni ne pristaje, osobito kada od devet utakmica imaju devet pobjeda, dakle 27 bodova; 43 zabijena gola, a samo 13 primljenih. Ipak, valja istaknuti (!!!) da se na ljestvici poretka svih igraฤa lige – njihov igraฤ ne nalazi na prvom mjestu (auuuu), veฤ‡ upravo igraฤ ekipe Stare kosti (Ilak Anto) koju su pobijedili 7:1; na drugom je mjestu igraฤ ekipe Tridesetaja (Antonio Damiฤeviฤ‡), a tek na treฤ‡em mjestu ZKHS-ov igraฤ (Mario ฤŒamber-ฤombe). Dakle, deฤki… Dajte, popravite si tu statistku ๐Ÿคช๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Leave a comment

Vaลกa adresa e-poลกte neฤ‡e biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaลกtitu protiv spama. Saznajte kako se obraฤ‘uju podaci komentara.