𝗜𝘇𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗴𝗿𝗮𝗰̌𝗮 𝘂𝘁𝗮𝗸𝗺𝗶𝗰𝗲 𝘁𝗿𝗶𝗻𝗮𝗲𝘀𝘁𝗼𝗴𝗮 𝗸𝗼𝗹𝗮 𝗱𝗿𝘂𝗴𝗲 𝘀𝗲𝘇𝗼𝗻𝗲 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝘀𝗸𝗲 𝗺𝗮𝗹𝗼𝗻𝗼𝗴𝗼𝗺𝗲𝘁𝗻𝗲 𝗹𝗶𝗴𝗲

Izjave igrača utakmice TRINAESTOGA kola druge sezone Studentske malonogometne lige

𝗟𝗼𝘃𝗿𝗼 𝗔𝗻𝘁𝗲 𝗥𝗲𝗯𝗶𝗰́ (𝗭𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶 𝗝𝗲𝗹𝗲𝗻𝗶)

Zeleni Jeleni ponovno su, prvi put nakon šestog kola, došli do svoje pobjede! Lovro Ante Rebić, već proglašavan za igrača utakmice, zabio je dva gola i imao izvrsnu asistenciju! Trenutno je četvrti na ljestvici poretka svoje ekipe pa očekujemo dobar angažman u playoffu.

𝗔𝗺𝗶𝗿 𝗠𝗲𝗵𝗺𝗲𝗱𝗼𝘃𝗶𝗰́ (𝗧𝗿𝗶𝗱𝗲𝘀𝗲𝘁𝗮𝗷𝗮)

Igrač utakmice Amir Mehmedovic , s čak dvama golovima i trima asistencijama, i igrač Mate Nenadic, s dvama golovima i četirima asistencijama, koji mu pomaže složiti dvije rečenice . Ovo nisam rekla ja, tako su mi napisali 
U fantastičnoj utakmici u kojoj su svi igrači Tridesetaje bili fantastični i pobijedili ekipu Neven i cvjetno društvo 10:0. Nevenima je ovo dosad najkritičniji poraz – šteta, jer nisu (bili) loši na ljestvici lige. Kako bilo, čestitamo Tridesetaji i dečkima na izjavi !

𝗠𝗮𝗻𝘂𝗲𝗹 𝗖́𝗼𝗿𝗶𝗰́ (𝗕𝗮𝗱𝗲𝗹𝗼𝘃𝗶 𝗺𝗮𝗻𝗲𝗸𝗲𝗻𝗶)

Ovako mi je rečeno: “Igrač utakmice je Manuel Ćorić, a Luka Križanac glupira se s njim.” Unatoč svemu, izjava je dana vrhunski i profesionalno! U utakmici u kojoj su svladali Stare Kosti nevjerojatnih 9:2, Manuel je zabio čak četiri gola! Čestitamo dečki i želimo im mnogo uspjeha! 
P.S. Trebamo mi je malo da shvatim da je Luka dao izjavu, a Manuel šutio, haha !

𝗜𝘃𝗮𝗻 𝗠𝗿𝘀̌𝗼 (𝗭𝗞𝗛𝗦)

Start a Conversation

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.