• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Aktualne obavijesti
Match day #2

Match day #2

U utorak, 17. rujna 2019., odigrane su utakmice drugoga kola 1. Poslovnog malonogometnog turnira Grada Sveta Nedelja. Mogli bismo reći da su večer obilježili – autogolovi.

Prva utakmica: Trocal vs KPMG - 2:0

Iako je ekipa Trocal pobijedila 2:0, zapravo je samo jedan njihov igrač postigao pogodak (Beketić). Drugi zgoditak “poklonio” im je igrač KPMG-a i tako zapečatio njihovu pobjedu. Trocal je tako zasada jedina ekipa skupine B koja je je pobijedila svoje protivnike i nalazi se na prvome mjestu ljestvice s trima bodovima.

Druga utakmica: Montelektro vs InterCapital - 1:2

Još jedan autogol pao je i na drugoj utakmici večeri. Srećom, ni ovaj nije bio presudan za pobjedu, odnosno poraz, ali Kovačevu sigurno nije bilo drago. Zahvaljujući golovima Maričića i Švagelja, InterCapital je upisao svoju drugu pobjedu i smjestio se na prvo mjesto skupine A.

Treća utakmica: Medical Intertrade vs Links - 6:1

Ovo je bila utakmica s najviše golova! Utakmica u kojoj se protivnik pobrinuo da jedan jedini poen, koji se pisao ekipi Links, bude postignut njihovom zaslugom, i to trećim autogolom večeri, onim Tukićevim. Dakle, sedam golova, svih sedam Medical Intertradeovih, i rezultat kojim se MI upisao na prvo mjesto ljestvice skupine C koje će mu teško biti oduzeti.

Četvrta utakmica: Alpla vs SPES - 1:2

U prijateljskoj utakmicu između Alple i SPES-a pobjedu je odnio SPES. Iako bez težine rangiranja, utakmica je sigurno dodatno motivirala SPES za nadolazeće termine i želju da skinu Trocal s vodeće pozicije u skupini B.

Pratite rezultate na našim stranicama!

U četvrtfinale, nakon igre po skupinama, prolaze dvije najbolje ekipe iz svake skupine plus dvije najbolje trećeplasirane ekipe po kriterijima: 1. gol razlika, 2. tko je primio manje golova, 3. tko je dao više golova.

Stanje ekipa po skupinama potražite  ovdje.

Tablicu turnira potražite na: ovdje.

Statistiku poretka igrača potražite na: ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.