• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Aktualne obavijesti
Završnica 1. Poslovnog malonogometnog turnira Grada Sveta Nedelja

Završnica 1. Poslovnog malonogometnog turnira Grada Sveta Nedelja

Čast nam je i zadovoljstvo što smo priveli kraju još jedan uspješno organiziran turnir. U brojkama: pet dana svakodnevnih utakmica, devet ekipa i 109 igrača te desetke navijača na tribinama, Poslovni malonogometni turnir pokazao je kako nogometnih entuzijasta ima gdje god se okrenete . No, rezultati su ono što vas sigurno najviše zanima pa – krenimo redom!

Polufinalne utakmice

Trocal vs Montelektro – o:1

U zaista napetoj utakmici između prvih dvaju polufinalista, pogodak Miroslava Jovanovića, igrača ekipe Montelektro, donio je pobjedu Trocalovim protivnicima te još jednom pokazao da je sportski duh na terenu odlučujući faktor pobjede.

InterCapital vs KPMG – 3:5

Sjajna igra InterCapitala ovoga puta nije bila dovoljna u borbi protiv KPMG-a i, osobito, njihova sjajnog golmana, Dine Perčića. Nakon neriješenog rezultata na kraju utakmice, zahvaljujući penalima i, ponovno, zaista nevjerojatnoj obrani KPMG-ova golmana, KPMG je slavio pobjedom 5:3.

Utakmica za treće mjesto

Trocal vs InterCapital – 7:2

U ovoj je utakmici bilo očito da je umor već odigrao svoje. Unatoč pokušaju InterCapitala da igra “kao da je 0:0”, očito se, nakon niza Trocalovih pogodaka, nisu mogli riješiti psihičkoga pritiska. Trocal je slavio s nevjerojatnih 7:2 u utakmici u kojoj je palo najviše golova za vrijeme cijelog trajanja turnira.

Finalna utakmica

Montelektro vs KPMG – 1:0

Finalna utakmica bila je upravo onakva kako i priliči pravim sportskim finalima: napeta i neizvjesna do samoga kraja. I, kada kažemo “samoga kraja”, doista tako i mislimo: Montelektru je za rukom pošlo pobijediti KPMG u tek zadnjoj sekundi, i to neslavnim autogolom ekipe KPMG. Unatoč tome što na tronu može biti samo jedan, valja reći da su obje ekipe pokazale svu svoju jačinu, a svi igrači doista igrali timski.

Ukupni poredak

Sve su današnje utakmice pozorno pratili i naši sponzori, medijski pokrovitelji, ali i osobe iz javnog života Grada Sveta Nedelja.
No, krenimo redom. Zahvaljujemo sponzorima, tvrtkama SPES, Win Tip i Autowill, konobi Marinero, restoranu Bucifal i Gradu Sveta Nedelja, te medijskim pokroviteljima, Radiju Samobor i Z1 televiziji.

Nagrade i priznanja svim ekipama

Kako i priliči pravim turnirima, naši su se sponzori pobrinuli za nagrade i priznanja svim ekipama koje su sudjelovale na turniru. Dodijelila ih je gospođa Kristina Turina, tajnica Sportske zajednice Grada Sveta Nedelja.

Treće mjesto - ekipa Trocal

Nagradu i priznanje za treće mjesto dodijelio je gradonačelnik Grada Sveta Nedelja, gospodin Dario Zurovec, a u ime ekipe Trocal primio ju je voditelj ekipe, gospodin Pavao Kralj.

Drugo mjesto - ekipa KPMG

Nagradu i priznanje za drugo mjesto sjajnoj ekipi KPMG dodijelio je gradonačelnik Grada Sveta Nedelja, gospodin Dario Zurovec.

Prvo mjesto - ekipa Montelektro

Nagradu i priznanje za prvo mjesto POBJEDNICIMA 1. Poslovnog malonogometnog turnira Grada Sveta Nedelja dodijelio je gradonačelnik Grada Sveta Nedelja, gospodin Dario Zurovec.

Pojedinačne nagrade

Nagrade za najbolje igrače dodijelio je gospodin Petar Šikac, zamjenik predsjednika Sportske zajednice Grada Sveta Nedelja.

Najbolji golman

Nagrada za najboljeg golmana pripala je zaista nevjerojatnom Dini Perčiću! Svatko tko je pogledao i minutu KPMG-ove igre nije imao razloga sumnjati u zasluženost ove nagrade.

Najbolji strijelac

Igrač s čak sedam pogodaka tijekom turnira, sjajan igrač InterCapitala, Niko Maričić, dobitnik je nagrade za najboljega strijelca. U njegovo ime nagradu je primio voditelj ekipe, Dominik Škaro.

Najbolji igrač

Nagrada za najboljega igrača pripala je Miroslavu Jovanoviću koji se, osim trima pogodcima u utakmicama do finala, istaknuo i odličnom igrom u samoj finalnoj utakmici.

Zahvaljujemo svim našim sponzorima, medijskim pokroviteljima, Gradu Sveta Nedelja, Sportskoj zajednici Grada Sveta Nedelja, a osobito ekipama i igračima!

Pogledajte koje su sve ekipe nastupile.

Vidimo se dogodine!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.