Dragi roditelji, 

SportMix M paket  sadrži  400 kvadrata slavljeničkoga prostora kako bi slavljenik i njegovi gosti imali dovoljno prostora za igru, dva animatora (pedagoga i kineziologa) koji će se pobrinuti da svako dijete na rođendanu dobije svu potrebnu pažnju i bude uključeno u sve igre, balone, jer bez njih ni jedan rođendan nije potpun, sokove i grickalice, kako ne bi ogladnili nakon mnogo igre, i Ledo tortu, za najslađe želje :).

Prije svakoga rođendana, osiguravamo individualizirane pozivnice (možete ih odabrati ovdje), a nakon proslave na Vašu ćemo elektroničku adresu poslati fotografije i snimke s rođendana kako biste imali lijepu uspomenu na proslavu.

Cijena je paketa 1250 kn za 15 djece.  Svako dodatno dijete povećava iznos cijene rođendana za 30 kn.

Vidimo se u Boćarskom domu :)!

One thought to “SportMix M”

 • Ana Lovrić Funduk

  Poštovani,

  sukladno dogovoru molim rezervaciju termina za proslavu rođendana u vašoj igraonici na dan 22.1.2022. godine od 15.30 – 17.30 h za moju djevojčicu, Karlu Funduk koja slavi svoj 9. rođendan. Izabrali smo paket M.
  Ona je sportašica i njezina želja je da igraju nogomet, naravno ako je moguće, a bit će od 10-14 djece. Broj će svakako biti paran tako da možete oformiti dvije ekipe 😉
  Molim vas javite mi kad mogu podići pozivnice za djecu i koji je način plaćanja (na dan proslave ili na račun) te što sve uključuje izabrani paket.
  S poštovanjem i pozdravom,
  Ana

  Odgovori

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.