• 0989436763
 • info@sportmixta.hr
 • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Aktualne obavijesti
SportMix XL

SportMix XL

Dragi roditelji, 

SportMix XL paket  sadrži  400 kvadrata slavljeničkoga prostora kako bi slavljenik i njegovi gosti imali dovoljno prostora za igru, dva animatora (pedagoga i kineziologa) koji će se pobrinuti da svako dijete na rođendanu dobije svu potrebnu pažnju i bude uključeno u sve igre, balone, jer bez njih ni jedan rođendan nije potpun, sokove, grickalice i pizze, kako ne bi ogladnjeli nakon mnogo igre, i Ledo tortu, za najslađe želje :). Posebna pogodnost  ovoga paketa jest organizacija utakmice (iz sporta po izboru) na kraju koje će svi sudionici dobiti prave sportske medalje, a najbolji i priznanje za igrača utakmice!

Prije svakoga rođendana, osiguravamo individualizirane pozivnice (možete ih odabrati ovdje), a nakon proslave na Vašu ćemo elektroničku adresu poslati fotografije i snimke s rođendana kako biste imali lijepu uspomenu na proslavu.

Cijena je paketa 290 eura za 15 djece.  Svako dodatno dijete povećava iznos cijene rođendana za 8 eura. Za 23 i više djece obavezno je uzeti dodatnoga animatora.

Ne zaboravite da možete odabrati i dodatne stavke i dodati ih u odabrani paket:

DODATNI SUDIONIK ROĐENDANA: 8 eura
DODATNI ANIMATOR: 40 eura
FACE PAINTING: 35 eura
PIÑATA: 45 eura
NAPUHANCI: 40 eura
DODATNI SAT: 70 eura

Ispunite prijavnicu i vidimo se u Boćarskome domu :)!

3 thoughts on “SportMix XL

  • Author gravatar

   Poštovani,
   zanima me imate li slobodan termin 14.01.2022. (petak) negdje iza 19 sati za proslavu 12-tog rođendana (dečko). Rođendan bi bio sportski jer će uglavnom biti samo dečki pozvani. Ukoliko nemate taj termin slobodan, molim Vas da mi napišete koji su slobodni termini taj vikend.
   Puno hvala.

   lp

  • Author gravatar

   Poštovani,
   Nastavno na naš tel.razgovor, molim vas ponudu za dječji rođendan, 17.09., u trajanju od 3h.
   Hvala unaprijed.

   Lp,
   Marija

Comments are closed.