• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Aktualne obavijesti
2. Poslovni malonogometni turnir Grada Sveta Nedelja

2. Poslovni malonogometni turnir Grada Sveta Nedelja

Sa željom da poslovnim ljudima ponudimo kvalitetnu sportsku rekreaciju, a nakon uspješno provedenoga prvoga turnira u rujnu 2019., u organizaciji tvrtke SportMixta, pod pokroviteljstvom Grada Sveta Nedelja i u suradnji sa Sportskom zajednicom Grada Sveta Nedelja, od 14. do 19. rujna 2019. od 18 do 22 sata organizirat ćemo Drugi poslovni malonogometni turnir Grada Sveta Nedelja.

Želja nam je okupiti što veći broj poslovnih ljudi koji će se uključiti u ovo zanimljivo sportsko druženje koje su kreirali školovani sportski profesionalci. Sredstva od akontacija za turnir namijenit će se za poticanje rada Sportske zajednice grada Sveta Nedelja te kluba NK Novaki.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Plan igranja

Turnir bi okupio 16 ekipa u četirima skupinama. Nositelji su prošlogodišnji polufinalisti. Nakon formiranja skupina, napravit će se raspored utakmica po Bergerovoj tablici koja bi odmah generirala i satnicu.

Dvije prvoplasirane ekipe ići će u playoff u kojem nastavljaju natjecanje po kup sistemu do finala.

Prva tri dana igrat će se po skupinama, četvrti dan četvrtfinale i utakmice za poredak, a zadnji dan polufinale, utakmica za treće mjesto i finale.

U 24 utakmice po skupinama i 8 playoff utakmica, želja nam je pripremiti vam mnogo dobre zabave i kvalitetne sportske rekreacije, ali i započeti dobru tradiciju poslovnog malonogometnog turnira u Svetoj Nedelji.

Prijave

Svaka tvrtka može prijaviti 12 igrača (10 po utakmici), s najviše dva stranca.

Za sve će ekipe na svakoj utakmici biti osigurana hrana (50 ćevapa po ekipi), a najbolje očekuju i vrijedne nagrade.

Sve će se utakmice igrati na nogometnom stadionu NK Novaki, Sveta Nedelja, Športska 1, Novaki. Utakmice će suditi profesionalni suci, a za svaku utakmicu bit će osigurana liječnička podrška, kao i službeni fotograf.

Rezultati utakmica i medijski zapisi moći će se pratiti na službenim stranicama organizatora, www.sportmixta.hr.

Akontacija za turnir iznosi 2200 kuna po ekipi. Prijava se vrši ispunjavanjem prijavnice ovdje.

Zahvaljujemo na Vašem zanimanju za ovaj jedinstveni poslovno-sportski projekt. Za sve potrebne informacije u cijelosti Vam stojimo na usluzi i radujemo se našoj suradnji!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.