• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Aktualne obavijesti
Poredak BBL-a nakon triju kola

Poredak BBL-a nakon triju kola

 
Nakon odigranih triju kolo, iako necjelovitih, situacija je pri vrhu ljestvice sljedeća:
 
Azikus je na prvome mjestu. Statistika im je gotovo identična kao i prošle godine – tri pobjede, 0 poraza, ali su ove godine na 192 poena (za razliku od prošlogodišnjih 191!).
Dviju ekipa koje su prošle godine zauzele drugo i treće mjesto sada nema – poziciju drugoga zauzela je ove sezone nova ekipa Happening za koju se već sada može reći da jest ili će postati favorit, osobito nakon što je u trećemu kolu uvjerljivo pobijedila dvostruke prvake BBL-a, ekipu EY.
 
Također s dvjema pobjedama (imaju utakmicu manje), u stopu ih prati ekipa Ivicom, odlična ekipa koja ipak ove sezone prvi put zauzima poziciju među prva tri mjesta nakon odigranih tri (šest ili devet) kola te vjerujemo da će nastaviti konkurirati prvi vrhu tablice lige.
 
Ekipa EY, prvak BBL-a treće i četvrte sezone, zauzela je poziciju četvrtoga mjesta, no one koji redovito prate BBL to neće zabrinuti jer je situacija i prošle sezone bila slična, pa su ipak odnijeli naslov prvaka i predstavljali Hrvatsku na regionalnom turniru u Banja Luci.
 
I, da ne duljimo više, kratak osvrt na poredak igrača: na prvome mjestu igrač je ekipe Azikus, Vedran Hernaus (60), igrač koji je i prošle sezone uvijek bio pri vrhu ljestvice; šteta je, samo, što ove godine neće imati priliku natjecati se sa sjajnim Lovrom Bašićem. Drugo mjesto zauzeo je igrač nove ekipe, Coach4you, Ivan Doko (42), a mjesto dijeli s igračem ekipe Gospođica Bobica (42), Bojanom Križanovićem, kojega u prethodnim sezonama nismo imali prilike vidjeti pri vrhu ljestvice pa s radošću iščekujemo vidjeti nove uspjehe.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.