• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Aktualne obavijesti
Poredak ROL-a nakon triju kola

Poredak ROL-a nakon triju kola

Nakon odigranih triju kola, iako necjelovitih (iako neke ekipe imaju i više od tri utakmice, haha, ali takva je ovo liga), poredak je na tablici lige sljedeći:

I. divizija:
Prva je na tablici ekipa Rakov Potok, nova ekipa ove godine, sa 7 bodova (pobijedili su prošlogodišnje prvake, Kokoš Anel, ali su Jahači Magle uzeli samo jedan set); druga je ekipa Kokoš Anel sa šest pobjeda, prošlogodišnji sjajni prvaci (imaju odigrane četiri utakmice u tri kola pa sam zbog njih morala frizirati poredak!) koje je dosad svladao samo Rakov Potok; treća je već poznata ekipa Last Minute sa 6 bodova, a četvrta također nam već poznata ekipa Čupava mreža s 4 boda (ali utakmicom manje!).
 
II. divizija
Prva je nova ekipa koja je zamalo završila u trećoj diviziji, ali su opravdali želju za drugom, BUM BUM PERO – tri pobjede u trima utakmicama; jednako sjajna je ekipa Six Pack s također tri pobjede u trima utakmicama; prate ih sjajni Pinčeki sa 6 bodova te ekipe Dolje na koljena i Mala Šalata; situacija bi bila drukčija da ekipa Olimpik nema utakmicu manjka, no sve će se to uskoro raspetljati.
 
III. divizija
Prva je ekipa Iggy Sunrise, a o konkurenciji unutar treće najbolje govori činjenica da imaju 7 bodova; u stopu ih prate ekipe Bravo sport!, Smeće(R)United i Volleyball crew s po 6 bodova.
Idem sada unijeti 4. kolo II. divizije koje dosad nisam unijela da ne moram koristiti višu matematiku gledajući u tablicu slažući poredak nakon triju kola!
 
Zdravi i veseli bili!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.