• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Aktualne obavijesti
Poredak ROL-a nakon šest kola

Poredak ROL-a nakon šest kola

Nakon odigranih šest kola, iako necjelovitih (opet!), poredak je na tablici lige sljedeći:
 
I. divizija:
Stanje se u prvoj diviziji poprilično promijenilo u posljednjim trima kolima. Među najbolje četiri ekipe došla je ekipa koje nakon prvih triju kola nije bilo – Jahači magle, koji su sada prvi s 15 bodova.
Ekipa Rakov Potok s prvoga je mjesta pala na drugo, ekipa Kokoš Anel s drugoga na treće, a ekipa Last Minute s trećega na četvrto mjesto. Među četiri najbolje više nije ekipa Čupava mreža.
Što li nam donose nadolazeća kola?
 
II. divizija
U II. diviziji stanje je manje turbulentno nakon novih triju kola nego u prvoj diviziji: dvije su ekipe zadržale svoja mjesta: Bum bum pero prvo, a Six pack drugo. Ekipa Olimpik značajno se pomakla i dospjela među prve četiri ekipe poretka, gdje je nakon prvih triju kola nije bilo – sada drži treće mjesto, s kojega je izgurala ekipu Pinčeki. Ekipa Dolje na koljena zadržala je 4. mjesto, ali ga više ne dijeli s ekipom Mala Šalata, koja je sada pala na 6. mjesto, ali treba uzeti u obzir da imaju dvije utakmice manje odigrane.
Je li već sada očito koja će ekipa preći u prvu diviziju nakon sljedećih triju kola ili nas čeka još iznenađenja ?
 
III. divizija
U trećoj diviziji situacija slična kao i u drugoj – dvije su ekipe, one s trećeg i četvrtoga mjesta zadržale svoje pozicije; riječ je o ekipama Smećer(R) United i Volleyball Crew. Druge dvije ekipe koje su se nakon triju kola nalazili na poretku četiriju najboljih zamijenile su svoja mjesta pa je tako sada Bravo sport! na prvome, a Iggy Sunrise na drugome mjestu. Ostaje nam zavidjeti hoće li koja od ekipa s nižih pozicija u zadnjemu, 7. kolu, zaprijetiti kojoj od višepozicioniranih ekipa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.