Category: Aktualne obavijesti

Bull&Bear tournament

Dragi svi,

pozivamo vas da prijavite na Bull&Bear malonogometni turnir – jedinstveni poslovni turnir za sve tvrtke koje dolaze iz financijskoga i IT sektora.

Turnir će se održati od 27. lipnja do 5. srpnja 2020. godine u prekrasnoj zagrebačkoj nogometnoj oazi – Trening kampu Zagrebello, Veslačka ulica 1a.

Igra se na umjetnoj travi, sustavom 6+1. Za najbolje ekipe osigurane su i nagrade! Cijena je turnira 1500 kuna po ekipi. 

Prijave su moguće do 23. lipnja 2020. godine ispunjavanjem prijavnice (u nastavku objave), a sve upite možete dobiti slanjem elektronske pošte na poslovni@sportmixta.hr, info@sportmixta.hr ili pozivom na broj 098 943 67 63.

Radujemo se druženju na nogometnome terenu!

Basketball tournament

Dragi svi,
da se brže vratimo u formu i pripremimo za nove radne pobjede, od 20. lipnja 2020. organizirat ćemo Basketball tournament, kategorija seniori, za sve vaše ekipe, poslovne ili neposlovne .

Cijena je turnira 350 kuna po utakmici, a igra se 4×10 minuta.

S obzirom na broj prijavljenih ekipa, objavit ćemo satnicu i točne termine odigravanja.

𝐓𝐮𝐫𝐧𝐢𝐫 𝐜́𝐞 𝐬𝐞 𝐨𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐭𝐢 𝐧𝐞𝐨𝐯𝐢𝐬𝐧𝐨 𝐨 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐦𝐚 𝐚𝐧𝐤𝐞𝐭𝐞 𝐨 𝐧𝐚𝐬𝐭𝐚𝐯𝐤𝐮 𝐁𝐁𝐋-𝐚 𝐮 𝐥𝐢𝐩𝐧𝐣𝐮, 𝐬̌𝐭𝐨 𝐳𝐧𝐚𝐜̌𝐢 𝐝𝐚 𝐬𝐞 𝐦𝐨𝐳̌𝐞𝐭𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐢𝐭𝐢 𝐧𝐚 𝐬𝐚𝐦𝐨 𝐣𝐞𝐝𝐧𝐨 𝐨𝐝 𝐩𝐨𝐧𝐮đ𝐞𝐧𝐨𝐠𝐚 𝐢𝐥𝐢 𝐨𝐛𝐨𝐣𝐞.

Prijave su moguće do popunjenja kapaciteta .

Sve informacije na dobro poznatim mjestima (a vidljiva su i na plakatu).

Match day #2

U utorak, 17. rujna 2019., odigrane su utakmice drugoga kola 1. Poslovnog malonogometnog turnira Grada Sveta Nedelja. Mogli bismo reći da su večer obilježili – autogolovi.

Prva utakmica: Trocal vs KPMG - 2:0

Iako je ekipa Trocal pobijedila 2:0, zapravo je samo jedan njihov igrač postigao pogodak (Beketić). Drugi zgoditak “poklonio” im je igrač KPMG-a i tako zapečatio njihovu pobjedu. Trocal je tako zasada jedina ekipa skupine B koja je je pobijedila svoje protivnike i nalazi se na prvome mjestu ljestvice s trima bodovima.

Druga utakmica: Montelektro vs InterCapital - 1:2

Još jedan autogol pao je i na drugoj utakmici večeri. Srećom, ni ovaj nije bio presudan za pobjedu, odnosno poraz, ali Kovačevu sigurno nije bilo drago. Zahvaljujući golovima Maričića i Švagelja, InterCapital je upisao svoju drugu pobjedu i smjestio se na prvo mjesto skupine A.

Treća utakmica: Medical Intertrade vs Links - 6:1

Ovo je bila utakmica s najviše golova! Utakmica u kojoj se protivnik pobrinuo da jedan jedini poen, koji se pisao ekipi Links, bude postignut njihovom zaslugom, i to trećim autogolom večeri, onim Tukićevim. Dakle, sedam golova, svih sedam Medical Intertradeovih, i rezultat kojim se MI upisao na prvo mjesto ljestvice skupine C koje će mu teško biti oduzeti.

Četvrta utakmica: Alpla vs SPES - 1:2

U prijateljskoj utakmicu između Alple i SPES-a pobjedu je odnio SPES. Iako bez težine rangiranja, utakmica je sigurno dodatno motivirala SPES za nadolazeće termine i želju da skinu Trocal s vodeće pozicije u skupini B.

Pratite rezultate na našim stranicama!

U četvrtfinale, nakon igre po skupinama, prolaze dvije najbolje ekipe iz svake skupine plus dvije najbolje trećeplasirane ekipe po kriterijima: 1. gol razlika, 2. tko je primio manje golova, 3. tko je dao više golova.

Stanje ekipa po skupinama potražite  ovdje.

Tablicu turnira potražite na: ovdje.

Statistiku poretka igrača potražite na: ovdje.

Odgoda trećega kola PMT

Poštovani voditelji ekipa, Obavještavamo vas da se sutrašnje kolo 1. Poslovnog malonogometnog turnira odgađa. Dva su važna razloga dovela do ove odluke:
  1. Zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta koji će utjecati na kvalitetu terena, a jer sve ekipe nemaju adekvatnu opremu za igru na takvom terenu, zaključili smo da je sigurnije pomaknuti sve utakmice za jedan dan.
  2. Tri ekipe, koje su trebale nastupiti sutra, spriječene su nastupiti, a kako je besmisleno odgađati pojedinačne utakmice, najlogičnije rješenje bilo je odgoditi ih sve.
U skladu s člancima 10. i 18. Propozicija 1. Poslovnog malonogometnog turnira Grada Sveta Nedelja (https://sportmixta.hr/poslovni-malonogometni-turnir/propozicije/), Organizator je odlučio sljedeće: Utakmice koje su se trebale igrati 18. rujna pomiču se na 19. rujna. Utakmice koje su se trebale igrati 19. rujna pomiču se na 20. rujna. Utakmice koje su se trebale igrati 20. rujna pomiču se na 21. rujna. Za sva dodatna pitanja, stojimo na raspolaganju.  

Match day #1

U ponedjeljak, 16. rujna 2019., odigrane su prve utakmice prvog Poslovnog malonogometnog turnira Grada Sveta Nedelja.

 

Prva utakmica: Intercapital vs Alpla - 3:2

Prve su snage odmjerile ekipe InterCapital i Alpla. Prvo je poluvrijeme povela ekipa Alpla, pogotcima Masnjaka i Katića, ali u drugom je poluvremenu ekipa InterCapital zapela te došla do pobjede pogotcima Tomića, Maričića i Jurinića.

Druga utakmica: Links vs AutoWill - 1:2

U drugoj utakmici bilo je vrlo napeto, o čemu svjedoče i žuti kartoni Rudija i Aščića. Povela je ekipa AutoWill i, unatoč golu ekipe Links (Egri) u drugom poluvremenu, Autowill je odnio pobjedu pogotcima Mrkovića i Bošnjaka.

Treća utakmica: KPMG vs SPES - 2:2

Prvoga smo dana imali i prvi neriješen rezultat. nevjerojatno uravnotežena utakmica u kojoj su obje ekipe zabile po jedan gol u oba poluvremena. Za ekipu KPMG oba je pogotka dao Domagoj Vukojević, čime se smjestio na prvo mjesto ljestvice poretka igrača Turnira, a za ekipu SPES pogotke su postigli Pištelek i Krstanović.

Četvrta utakmica: Montelektro vs Medical Intertrade - 1:1

U prijateljskoj utakmici snage su odmjerile, kako se zasada čini, podjednako jake ekipe. Pogotkom Petraka za Montelektro i Kižlina za Medica Intertrade, utakmica je završila neriješeno.

Pratite rezultate na našim stranicama!

U četvrtfinale, nakon igre po skupinama, prolaze dvije najbolje ekipe iz svake skupine plus dvije najbolje trećeplasirane ekipe po kriterijima: 1. gol razlika, 2. tko je primio manje golova, 3. tko je dao više golova.

Stanje ekipa po skupinama potražite  ovdje.

Tablicu turnira potražite na: ovdje.

Statistiku poretka igrača potražite na: ovdje.