• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb

Players First. Since 2010.

Crohoops liga rasadnik je talenata i učinkovitoga sportskoga rada, marljivih sportaša i srčanih boraca pod košem, najjače amatersko natjecanje za sudionike s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Boćarski dom u Zagrebu svake je nedjelje, jesensko-proljetnog natjecateljskog perioda, sjecište pravog košarkaškog entuzijazma, zalaganja, truda i želje uživati u jednom od najljepših momčadskih sportova.

U četiri godine CroHoops košarkaška liga ugostila je 30 sastava s više od 600 košarkaša. Naši najbolji igrači, poput MVP-a lige Damira ‘Feliksa’ Mijića (trenutno vrlo uspješno nastupa za sastav KK Hermes Analitica u A1 ligi), Nenada Milkovića, Domagoja Matića i Hrvoja Božića postali su ne samo prepoznatljivi trademark dinamike i atraktivnosti CroHoops lige, već i mjerilo košarkaških vrijednosti kako u domaćim amaterskim, tako i u profesionalnim ligama

Naše utakmice traju 48 minuta čiste igre, a diskvalificirajuća je 6. osobna pogreška (kao u NBA ligi). Svi su sastavi i igrači detaljno prezentirani na web stranici crohoops.com, koja je ažurirana na dnevnoj bazi uz pregršt tekstovnih objava, statističkih pokazatelja te obrađenih video materijala.

Zvuči fascinantno, ali je činjenica – CroHoops liga na tjednoj bazi producira i objavljuje veću količinu obrađenih te publici prilagođenih video materijala od svih domaćih liga zajedno!

Svaka nedjelja naše natjecateljske sezone u Boćarskom domu predstavlja 10 sati čistog košarkaškog užitka u srazu 12 ekipa koje se trenutačno bore za ulazak u finale. Natjecateljski ciklus traje 22 kola, a 8 najboljih momčadi ulazi u završnicu CroHoops košarkaške lige.

Kliknite i saznajte sve o prijavama i tijeku Crohoops lige na službenim stranicama www.crohoops.com