INFORMACIJE možete dobiti pozivom na broj: 091 610 1454 

DJEČJI ROĐENDANI KOJI ĆE POTAKNUTI MAŠTU SVAKOME DJETETU!

odaberite rođendanski paket

Odaberite jedan od naših dvaju prostora:

-> Sportska dvorana u sklopu Boćarskoga Doma Zrinjevac, na više od 400 četvornih metara dijela svoga dvoranskog prostora, opremljenog različitim sadržajima usmjerenima sportu, mjesto je najveće rođendaonice u Hrvatskoj.

Pogledajte galeriju

(Dvorana je dostupna od travnja do rujna.)

-> Balon u sklopu Boćarskoga doma Zrinjevac 

Pogledajte galeriju

(Balon je dostupan tijekom cijele godine.)

BEZ SUMNJE – ROĐENDANI O KOJIMA ĆE PRIČATI JOŠ TJEDNIMA!

Naša su posebnost različiti sportski sadržaji namijenjeni djeci i tinejdžerima – od 3 do 15 godina, uz stručno vodstvo kineziologa i pedagoga.

ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

Boćarski dom nalazi se na idealnoj lokaciji, blizu središta Zagreba, i odlično je prometno povezan sa svim dijelovima grada
svojom površinom koja je na raspolaganju za rođendane spada u najveće igraonice namijenjene djeci i mladima

nudi vam sve, od odlične zabave i provoda kroz sadržaje koje nudimo u najvećoj rođendanskoj igraonici u Hrvatskoj do vrhunske proslave najvažnijeg dana u godini za svako dijete

izbor brojnih sportskih sadržaja za sve uzraste i afinitete
 

SportMixta provjeren je partner koji nudi vrhunske kreacije kako za sportske, tako i za ostale tematske rođendane u prekrasnom prostoru na 400 kvadrata dvorane Boćarskoga doma ili novouređenoga balona u sklopu Boćarskoga doma.  Animatorski tim sastavljen je od jednog kineziologa i jednog pedagoga-odgojitelja. Rođendan traje dva sata, ali postoji mogućnost dogovora. Ograničenje je postojećih paketa rođendana na 15 djece. Svako dodatno dijete povećava iznos cijene rođendana za 30 kn.

U PONUDI SU SLJEDEĆI PAKETI:

(kliknite na paket za više informacija)

Informacije možete dobiti pozivom na broj:

099 198 9518