INFORMACIJE možete dobiti pozivom na broj: 098 943 67 63

DJEČJI ROĐENDANI KOJI ĆE POTAKNUTI MAŠTU SVAKOME DJETETU!

odaberite rođendanski paket

-> Balon u sklopu Boćarskoga Doma Zrinjevac, na više od 400 četvornih metara dijela svoga dvoranskoga prostora opremljenog različitim sadržajima usmjerenima sportu, mjesto je najveće rođendaonice u Hrvatskoj.

Pogledajte galeriju

(Balon je dostupan tijekom cijele godine.)

BEZ SUMNJE – ROĐENDANI O KOJIMA ĆE PRIČATI JOŠ TJEDNIMA!

Naša su posebnost različiti sportski sadržaji namijenjeni djeci i tinejdžerima – od 5 do 15 godina, uz stručno vodstvo kineziologa i pedagoga. 

(VAŽNO: ukoliko će na rođendanu, samostalno ili uz veću djecu, biti djeca mlađa od pet godina, potrebno je uzeti doatnoga animatora radi zahtjevnosti pozornosti, aktivnosti i sigurnosti mlađe djece.)

ZAŠTO ODABRATI BAŠ NAS?

Boćarski dom nalazi se na idealnoj lokaciji, blizu središta Zagreba, i odlično je prometno povezan sa svim dijelovima grada
svojom površinom koja je na raspolaganju za rođendane spada u najveće igraonice namijenjene djeci i mladima
nudi vam sve, od odlične zabave i provoda kroz sadržaje koje nudimo u najvećoj rođendanskoj igraonici u Hrvatskoj do vrhunske proslave najvažnijeg dana u godini za svako dijete
izbor brojnih sportskih sadržaja za sve uzraste i afinitete
 

SportMixta provjeren je partner koji nudi vrhunske kreacije kako za sportske, tako i za ostale tematske rođendane u prekrasnom prostoru na 400 kvadrata dvorane Boćarskoga doma ili novouređenoga balona u sklopu Boćarskoga doma.  Animatorski tim sastavljen je od jednog kineziologa i jednog pedagoga-odgojitelja. Rođendan traje dva sata, ali postoji mogućnost dogovora. Ograničenje je postojećih paketa rođendana na 15 djece. Svako dodatno dijete povećava iznos cijene rođendana za 8 eura / 60,28 kuna. Za 23 i više djece obavezno je uzeti dodatnoga animatora.

U PONUDI SU SLJEDEĆI PAKETI:

(kliknite na paket za više informacija)
Cijene su važeće od 1. siječnja 2023.

Informacije možete dobiti pozivom na broj:

098 943 67 63