• 0989436763
  • info@sportmixta.hr
  • Prisavlje 2, 10 000 Zagreb
Links

Links

Tvrtka smo koja se ističe kvalitetnom ponudom proizvoda, brzom uslugom, originalnim rješenjima te stručnim kadrom. Poslovanje tvrtke temelji se na proizvodnji i prodaji računala te računalnih komponenti, dok je asortiman webshopa proširen i na potrošačku elektroniku, sport, igračke… U budućnosti će se nadopunjavati raznim asortimanima.

Uz uvijek rastuću ponudu artikala i asortimana na webshopu, Links nudi i set servisnih usluga pod zajedničkim nazivom Links@Home. Sve o Links servisnim uslugama možete pronaći i na podstranici Links@Home.

Paketom usluga vezanih uz prodaju računala (stručnost, brzina, raspoloživost, jamstvo) odlučili smo odgovoriti na izazove tržišta. Naša nabava, prodaja i servis potrudit će se isporučiti upravo onakvo informatičko rješenje kakvo vam je potrebno. Konvencionalno tržište u određenim segmentima karakterizira manjak kvalitetnih rješenja pa smo bili prisiljeni organizirati samostalan uvoz određenih skupina artikala. U ovom trenutku tvrtka Links uvozi 40% ukupnog asortimana.

Sezone
2018./2019.
Početna
NK Novaki