Misliti unaprijed – Budućnost prozora u snažnim markama

Igrači ekipe Trocal zaposlenici su tvrtke Profine – međunarodna grupa s budućnošću. Kompanija koja ima ključne atribute da predvodi i definira tržišta sutrašnjice.

S našim uspješnim markama KBE, KÖMMERLING i TROCAL, imamo idealan tržišni profil za svaki zahtjev i predstavljamo svjetski broj 1 u proizvodnji PVC prozorskih profila.

Osim toga, u stanju smo reagirati fleksibilno i individualno na svaki specifičan zahtjev tržišta – zahvaljujući činjenici da se, osim proizvodnih pogona u Njemačkoj, naša produkcija odvija i u Francuskoj, Italiji, Rusiji, Kini, Španjolskoj i Sjedinjenim Američkim Državama, i da smo razvili čvrstu i razgranatu globalnu prodajnu mrežu. Na taj način osiguravamo vrhunsku razinu proizvoda i consultinga u svakom kutku svijeta.

Kada se radi o PVC prozorskim profilima, profine oduvijek razmišlja unaprijed. Kombinirajući iskustvo i istraživačku bazu s fleksibilnošću i kreativnošću naših marki KBE, KÖMMERLING i TROCAL dospjeli smo na vodeću poziciju, kako po ukupnoj proizvodnji, tako i po kvaliteti, i koristimo tu poziciju da naše partnere učinimo tržišno uspješnim, a krajnje kupce zadovoljnim.

Leagues
Četvrtfinale PMT, Polufinale PMT, Poslovni malonogometni turnir grada Sveta Nedelja, Utakmica za 3. mjesto PMT
Sezone
2018./2019.
Početna
NK Novaki

Rezultati

Utakmica za 3. mjesto PMT

Polufinale PMT

(Četvrtfinale)
Četvrtfinale PMT

(3)
Poslovni malonogometni turnir grada Sveta Nedelja

(2)
Poslovni malonogometni turnir grada Sveta Nedelja